Personale

NSE_2604

Fysioterapeut

Tine Bremmelgaard

Som uddannet Fysioterapeut fra 1996 kommer jeg med en bred baggrund indenfor den klassiske somatiske fysioterapi. Gennem min karriere har jeg haft jobs på forskellige sygehuse og klinikker, som samlet favner en stor varieret vifte af patientkategorier indenfor de ortopædiske, neurologiske og reumatologiske specialer. Jeg arbejdede i en lang årrække på Region Syddanmarks Rygcenter i Middelfart med speciale i ryg – og nakkeproblematikker.

Jeg har løbende opdateret min faglighed via forskellig kursusaktivitet og videreuddannelse. Herunder kan nævnes: Den biopsykosociale håndtering ift. bl.a. smertepatienter, Psykoterapeut indenfor Gestaltterapi og senest har jeg uddannet mig indenfor athrose med fokus på hofte, knæ og konceptet GLA:D.

Mogens

Fysioterapeut

Mogens Petersen

Uddannet fysioterapeut siden 1997

Tlf.: 64415060
E-mail: mail@mogensfys.dk

Overenskomst med Sygesikringen. Medlem af Danske Fysioterapeuter.

Medlem af:

Fagforum for Idrætsfysioterapi

Danske Fysioterapeuters Faggruppe for Muskuloskeletal terapi (MT).

Institut for Mekanisk Diagnostik og Terapi – McKenzie Institut Danmark.

NSE_4852

Fysioterapeut

Lasse Hedegaard

Jeg har siden afslutningen på min uddannelse løbende videreuddannet mig indenfor det muskuloskeletale felt, bl.a. er jeg certificeret indenfor Mulligan behandling. Som fysioterapeut holder jeg meget af at give dig de værktøjer, du har brug for for at komme videre med din problematik. Jeg er stort set altid smilende og glad og synes, jeg har et af de mest spændende job, der findes. Jeg håber meget, at jeg også kan hjælpe dig.